Ohh en Tävling på EMD!

E.M.D. är inget "pojkband" men det är Westlife...

...och jag var inne hos min snälla kollega Anders nyss och han stack fyra Westlife-DVD:er i min hand och erbjöd mig dessa till en tävling på emdartist.se - snällt va?

Å det är klart att man nappar som en fisk på kroken! Westlife är ett nästintill klassiskt pojkband som har galet många hits i bagaget och de släpper snart en DVD med en liveinspelning från Croke Park Stadium.

Just denna fina DVD kan du vinna här hos mig! Svara bara på dessa frågor så kan en av de fyra "paketen" bli ditt! Maila till: [email protected] (Ovan ser ni vår receptionist Emma med vinsterna i sin hand!)


Från vilket land kommer Westlife?

Hur många medlemmar har Westlife idag?
Vilken svensk har arbetat tight med gruppen i många år?
(Ledtråd: Jurymedlem...)

Jag stoppar i lite annat i vinstpaketet också, so GO GO GO!

Man Vinner Den här DVDn Nice va?!        titta mer här :    http://www.emdartist.se/emd


EMD i Film! <3

Yoyo ! länge sen jag bloggade nu asså ! ^^ väldigt länge sen :P så jag blogga nu för astrid sa åt mig :D :D
dagens handlig är .... ^^ hahah ..... EMD SKA JU GÖRA RÖSTER I EN ANIMERAD FILM!!! <33333
Mattias spelar : Nisse
Erik spelar: Jimmy
Danny spelar: Harry
gulliga namn ju ;) <3

E.M.D är på väg att bli filmstjärnor. Erik Segerstedt, Danny Saucedo och Mattias Andréasson lånar ut sina röster till tre daggmaskar som bildar ett band i animerade familjefilmen "Disco-Daggarna".



"Min karaktär är hur skön som helst."


Här repeterar E.M.D för Melodifestivalen - på film.
I en ny animerad film gör bandet debut på vita duken.

- Min karaktär är hur skön som helst. Lite Jack Black-feeling, säger Erik Segerstedt.


Det tisslas och tasslas om huruvida E.M.D kommer att medverka i Melodifestivalen 2009 eller inte.

Vad Christer Björkman än vill kommer bandmedlemmarna att uppträda i Melodifestivalen efter nyår - i alla fall på vita duken.


"Sjukt roligt"
- När Danny hade sett trailern sa han "Du skulle passa som den lilla tjocka basisten". Men då hade de inte bestämt vilka karaktärer vi skulle få än, säger Mattias Andréasson.

Danny Saucedo fick dock som han ville - och den senaste tiden har bandet spenderat otaliga timmar i en inspelningsstudio i Stockholm för att lära känna sina karaktärer.

- Det är sjukt roligt. Men jag var jättenervös innan. När det inte är ljud på är det ju bara en tecknad figur, men så fort man lagt på ljud blir det en levande karaktär, säger Mattias.

Så här beskriver han sin roll:

- Han heter Nisse, en lite knubbig kille som mest satsar på jobbet. Men Harry, som han är bra kompis med, vill göra discomusik och vara med i en tävling. Nisse är väldigt tveksam, men Harry pushar honom.


Mobbas av insekter
Huvudpersonen Harry spelas av Danny.

- Harry är uttråkad, bitter och känner att livet bara suger. Samtidigt är han mobbad av de andra insekterna, typ flugorna och tusenfotingarna. Men så dyker en musiktävling upp och då tänds ljuset i hans mörker, säger Danny.

Erik Segerstedts karaktär heter Jimmy.

Och enligt Erik själv påminner karaktären snarare om skådespelaren Jack Black än en "Snygg-Erik".

- Jimmy är en galen, halvt misslyckad snubbe som tror att han kan spela gitarr och det är bara rock'n'roll som gäller. Han hatar egentligen disco. Men han är hur skön som helst. Lite Jack Black-feeling, säger Erik

Titta på video om den här :    http://www.emdartist.se/emd


RSS 2.0